onze nieuwtjes

Nieuwe promovideo BigGym

12 september 2017
Lees verder.....

Jims Brussel Place Jourdan is geopend

26 juli 2016

De officiele opening is daar. Voor alweer een nieuwe vestiging van de opkomende fitnessketen Jims in Belgie. Vol met de nieuwste Precor-apparatuur en alles wat de moderne Brusselse sporter nodig heeft om het optimale resultaat en rendement uit het lidmaatschap te halen. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op http://www.jimsfitness.be/nl/vestigingen/jourdan

Lees verder.....

5 mei open

1 mei 2016

Sportschool ‘Slankie’ in IJmuiden is 5 mei gewoon open. De deuren openen om 9:00 uur. De groepslessen zijn iets aangepast. Het is raadzaam de website te raadplegen.

Lees verder.....

Volgende week kortingen tot 25%

1 mei 2016

Sportschool ‘de Dordse’ in Dordrecht geeft volgende week kortingen tot 25% op al haar groepslessen. Frits Drecht: ‘We doen dit vooral om onze nieuwe programma te promoten’.

Lees verder.....

Nieuws uit de regio

30 april 2016

In de regio Velsen is veel te doen op het gebied van sport en fitness. Vele sportclubs, voetbalclubs en sport- en fitnesscentra wisselen elkaar af. In de komende weken belichten wij steeds één aanbieder.

Lees verder.....

Nieuwe sportscholen toegevoegd

28 april 2016

We hebben de afgelopen week weer tientallen sportscholen mogen toevoegen aan ons landelijke overzicht. Daarmee wordt deze website de unieke zoekmachine voor sportscholen in heel Nederland.

Lees verder.....

We zijn begonnen met de bouw…..

26 april 2016

Mocht u hier toevallig terecht zijn gekomen, dan ziet u dat deze website nog volledig in ontwikkeling is. Dus geen enkel stukje informatie, is zoals we het uiteindelijk willen hebben. Dat duur nog even…..

Lees verder.....