Sport Natural Amsterdam

Omschrijving

Sport-Natural is een luxe sportschool voor het hele gezin. Onze naam komt voort uit de visie die wij uit dragen.Op een natuurlijke manier je doelstelling bereiken en vasthouden op een ongedwongen en persoonlijke manier.

Wij geloven dat alles draait om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen.
Kortom, een gezonde levensstijl om te kunnen genieten van het leven!

Faciliteiten


Fitness:
Hoogwaardige apparatuur voor ieder wat wils

Groepslessen:
Zie het uitgebreide aanbod hierboven.

Sauna:
Laat de spieren tot rust komen na de training

FunXtion zone:
Functioneel trainen doe je hier, volg verschillende groepslessen in deze ruimte.

Gezellige Lounge:
Even uitrusten, een goede koffie of een gezonde shake.

Personal Training:
Bij Sport-Natural staat persoonlijke begeleiding voorop. Al jaren bieden we topkwaliteit, zeker qua instructie door onze fitness- en groepsles instructeurs. Op het gebied van fitnessbegeleiding kan men echter ook een stap verder gaan. Sport-Natural biedt namelijk 1 op 1 begeleiding in de vorm van Personal Training. Doordat personal training daadwerkelijk persoonlijk is heeft Sport-Natural verschillende personal trainers in huis.

Fysiotherapie:
Tijdens een eerste afspraak brengt de fysiotherapeut alle klachten in kaart. Daarna volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Vervolgens wordt in samenspraak met de patiënt een behandelplan opgesteld. Indien noodzakelijk neemt de fysiotherapeut tijdens de verdere behandeling contact op met de huisarts of specialist voor verdere medische informatie.

Schoonheidsspecialiste:
Skinfactor is een allround schoonheidssalon voor zowel mannen als vrouwen in Amsterdam. Bij Skinfactor staan we voor resultaatgerichte en ontspannende behandelingen.

Dietist:
Personal Body Center biedt cliënten een simpele en makkelijke oplossing voor permanent én gezond gewichtsverlies: de persoonlijke aanpak!

Groepslessen


Kick-Natural:

Botvier al je negatieve energie tegen een bokszak tijdens Kick-NaturalRumble:

Tijdens een RUMBLE les worden boksoefeningen gecombineerd met kracht en conditionele oefeningen.BodyShape:

BodyShape laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaanMove it!:

Move It! is een funxtionele training waarbij je op een leuke en lekkere manier je hele lichaam traint!Absolutely core:

Absolutely core is een unieke, 20 minuten durende groepstraining waarbij we voornamelijk aan de 'core' werken.Body Power:

Raak snel in shape door Body Power!Hatha Yoga:

Hatha yoga is de meest bekende vorm van yoga. Tijdens het beoefenen van de asana's bij Hatha Yoga (oefeningen / houdingen) en pranayama's (ademtechnieken) observeert je met aandacht wat er in je lichaam gebeurt, en wordt zich zo gewaar van de eigen beperkingen en mogelijkheden.Critical Alignment Yoga:

Met Critical Alignment Yoga leer je stap voor stap vaste patronen te doorbreken en resultaten te bereiken die je eerder nooit voor mogelijk had gehouden.Arke:

Een functionele circuit training waarbij gebruik gemaakt wordt met toestellen van de ARKE.Spinning:

Spinning is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma's. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijkCross-It:

Onder hoge intensiteit, functioneel bewegen.Pilates:

De Pilates Methode, ontwikkeld door Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.Zumba:

Zumba is een fitness programma dat latijnse muziek met makkelijk te volgen dansbewegingen combineerd. Zumba workouts wisselen interval training, wisselt snelle en langzame dansbewegingen en kracht training af.Spartan Workout:

Train als een spartaan! Deze training drijft je tot het uiterste!!! Met behulp van o.a. Battle ropes, TRX, Kettlebell, Zaktraining en bodyweight training breng jij je kracht en uithoudingsvermogen op een top niveau!!!!


Sport Natural Amsterdam

Gare du Nord 17
1022LD  Amsterdam

Nederland

tel.: 020 240 0840

merk fitness apparatuur: Technogym Cardio + Kracht / Precor Spinner Bikes

Type sportschool: ,