SportCity Amsterdam Waterlooplein

Omschrijving

Over SportCity Amsterdam Waterlooplein

SportCity Amsterdam Waterlooplein is dé plek voor de beginnende of recreatieve sporter die wil sporten in het centrum van Amsterdam. Deze moderne health- en fitnessclub biedt voor ieder wat wils en is gevestigd naast het Rembrandt museum met een uniek uitzicht op het Waterlooplein.

Geschiedenis

SportCity Amsterdam Waterlooplein opende haar deuren in 2008 in een oud muziektheater aan de Jodenbreestraat en is bij overname omgebouwd tot een omvangrijke health- en fitnessclub. De sportschool bestaat uit meerdere verdiepingen, allemaal voorzien van de meest moderne fitnessapparatuur, vanwaar u tijdens het sporten kijkt op de beroemde markt van Amsterdam; het Waterlooplein.

Bereikbaarheid

SportCity Waterlooplein ligt in hartje Amsterdam en is lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer (Metro om de hoek) eenvoudig te bereiken. Komt u met de metro of tram, dan kunt u het best uitstappen bij de halte Waterlooplein.

Aanbod

Wanneer u bij SportCity Amsterdam Waterlooplein binnenkomt, ervaart u direct de ongedwongen sfeer door het moderne, gezellige City Café. De sportschool heeft van binnen een unieke uitstraling en nodigt direct uit om actief aan de slag te gaan, met of zonder professionele begeleiding. Op de verschillende verdiepingen vindt u een diversiteit aan hoogwaardige kracht- en cardiotoestellen, met een open ruimte waar u om elk heel uur mee kunt doen aan het buikspierplezier, een groepsleszaal waar wekelijks meer dan 60 groepslessen worden gegeven, een Super Cycle-zaal voor de fietsliefhebbers en wellnessfaciliteiten waaronder een sauna, stoombad en zonnebank. Kortom;

  • Fitness
  • Groepslessen
  • Sauna
  • Zonnebanken
  • Kinderopvang

Groepslessen

Bij SportCity Amsterdam Waterlooplein heeft u een ruime keuze aan leuke en gevarieerde groepslessen, onder andere van het wereldberoemde Les Mills-programma. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van kwalitatief hoog opgeleide instructeurs en de allernieuwste lessen. Hieronder een greep uit het lesaanbod bij SportCity Amsterdam Waterlooplein:

  • BodyPump
  • BodyBalance
  • Spinning / SuperCycle
  • Zumba
  • Bootcamp

 

Faciliteiten


Groepslessen
SportCity heeft een groot aanbod aan groepslessen, waarbij u de keuze heeft uit het ruime aanbod van het wereldwijde Les Mills concept. Houdt u van krachtige cardio, zoals bij BodyComat of BodyAttack? Danst u graag op de beats van Top 40 muziek, latin of oude hits, zoals bij Zumba of SH'BAM? Of krijgt u liever energie door actief te fietsen op muziek, zoals bij Spinning of RPM. Er is voor elk wat wils. Kijk waar u het meeste plezier aan beleeft. Vraag gewoon een dagpas aan en probeer een van onze groepslessen uit.

Buikspierplezier
Elk uur geven we bij SportCity tien minuten buikspiertraining, dat voor iedereen makkelijk te volgen is. Tijdens deze buikspiertraining concentreren we ons op de reguliere spiergroepen en eindigen we met een rugtraining. Er is nog een bijkomend voordeel. Buikspieren kunt u moeilijker vermoeien dan andere spieren zodat u ze, in tegenstelling tot spieren waar u kans op spierpijn loopt, elke dag kunt trainen. Als u dit consequent volhoudt is uw platte buik binnen handbereik!

Sauna
Heeft u zwaar gesport of gewoon een zware week achter dan rug? Dan heeft u het helemaal verdiend; een moment van ontspanning. Kom tot rust in onze spa- en saunafaciliteiten en laad u weer helemaal op voor de volgende dag. Ontspanning en inspanning gaan hand in hand bij SportCity!

Zonnebank
Bent u op zoek naar een lekker gezonde tint op uw gezicht en lichaam, maar laat het weer het niet toe? Kom dan gezellig zonnen bij SportCity en geniet van de welverdiende vitamine D. Ook het gebruik van onze zonnebank zit bij uw SportCity-lidmaatschap inbegrepen.

Kinderopvang
Bij het SportCity-lidmaatschap is City Kids inbegrepen, zodat u met een gerust hart even een heerlijke tijd voor uzelf hebt. U zorgt voor uzelf, wij zorgen voor uw kind(jes)!

Horeca
Lekker bewegen, lekker ontspannen, lekker genieten en u thuis voelen. Dat is waar SportCity voor staat. Bij ons speelt het sociale aspect nou eenmaal een grote rol; inspanning en ontspanning moeten hand in hand gaan. Voor of na het sporten gezellig even een kopje thee met een krantje, het is de perfecte combinatie tussen gezond sporten en gezelligheid. Heeft u de beschikking over een mobieltje, iPad, laptop of draagbare spelcomputer die geschikt is voor draadloos internet? Dan kunt u ook gratis draadloos internetten in alle 19 SportCity-vestigingen.

Groepslessen


BodyAttack®

Krachtige workout op een lekkere beatBodyBalance®

BodyBalance®: groepsles voor lichaam én geestBodyCombat®

BodyCombat®: intense vechtsport-workoutBodyPump®

BodyPump®: allround barbell-workoutBodyStep®

BodyStep®: energieke workout op de stepBodyVive®

BodyVive®: low-impact groepsfitness-workoutRPM®

RPM®: trappen op krachtige muziekSH'BAM®

SH'BAM®: dansen op opzwepende remixen en top 40 hitsBodyShape

BodyShape: buik, benen en billenBootcamp

Bootcamp: binnen- of buitentraining met kracht- en cardio-oefeningenPilates

Pilates: effectieve workout voor een gezond en sterk lichaamSuperCycle®

SuperCycle®: fietsshow met SuperCycle-instructor van 30 min, 45 min of 90 minutenYoga

Yoga: innerlijke rust en een soepel lijfZumba

Zumba: swingende fitness en aerobic met hoge funfactor


SportCity Amsterdam Waterlooplein

Jodenbreestraat 6
1011NK  Amsterdam

Nederland

tel.: 020-626 26 22

merk fitness apparatuur: Technogym

Type sportschool: