Anytime Fitness Venray

Omschrijving

Altijd open: het gemak van een 24-uurs fitness centrum

Bij Anytime Fitness Venray-Centrum combineren we jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment van de dag of nacht trainen door gebruik te maken van jouw persoonlijke toegangssleutel. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend. Excuses zijn niet langer meer mogelijk!
Parkeren kan vanaf 14 oktober gratis in de nabije omgeving op de blauwe zone parkeervakken (en ná 19:00u en op zondag tevens op het nabijgelegen parkeerterrein).

Betaalbare lidmaatschappen in Venray

Het kost niet veel om jouw fitnessdoelen te bereiken bij Anytime Fitness Venray-Centrum. Met geweldige Precor-apparatuur, de ondersteuning en aanmoediging van ons team krijg je veel meer waar voor je geld! Laat je verrassen door de grote diversiteit aan trainingsmogelijkheden, de professionele begeleiding en de gemoedelijke sfeer in onze club.

Persoonlijke fitnessbegeleiding

Met een gratis gezondheidscheck en een persoonlijk fitnessprogramma helpen we jou je doelen te bereiken. Als nieuw lid krijg je eerste een gezondheidscheck om te bekijken hoe je er momenteel voor staat. Er wordt een fittest uitgevoerd en een scan van je lichaam gemaakt. Naar aanleiding hiervan wordt er door de gecertificeerde fitnessinstructeur samen met jou een fitnessprogramma opgesteld o.b.v. jouw specifieke doelen. Tevens worden er evaluatiemomenten gepland om ervoor te zorgen dat jij de voortgang boekt die je voor ogen hebt en passen we je fitnessprogramma aan waar nodig. Zolang je lid bent kun je GRATIS gebruik maken van de persoonlijke fitnessbegeleiding! Uiteraard kunnen ook gevorderde sporters bij onze instructeurs terecht voor advies en metingen.

Optimale begeleiding door samenwerking met Fysiotherapie Jans-Beken

Binnen Anytime Fitness Venray-Centrum is een dependance van Fysiotherapie Jans-Beken gevestigd. Zij bedrijven fysiotherapie volgens de nieuwste inzichten. Belangrijk vinden zij dat hun klant:
Weet wat de oorzaak is van zijn/haar gezondheidsprobleem en dit in begrijpelijke taal krijgt uitgelegd
Wat is er met fysiotherapie aan te doen?
Wat kun je er zelf aan doen?
Hoe lang is de te verwachten hersteltijd?
De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Jans-Beken geven advies, behandeling en begeleiding. Zij geven algemene fysiotherapie en hebben zich gespecialiseerd in sportblessures, rugklachten en revalidatie na een operatie. Voor een second-opinion kun je er ook terecht. Fysiotherapie Jans-Beken heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten wat betekent dat de kosten worden vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Je kunt ook zonder verwijsbrief van huisarts of specialist een afspraak maken.
GRATIS inloopspreekuur fysiotherapie, elke maandag tussen 18:00u en 19:00u!
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Klik hier voor de contact gegevens van Fysiotherapie Jans-Beken.

Groepslessen en small group trainingen

Bij Anytime Fitness Venray-Centrum hebben we verschillende groepslessen, zowel live als virtueel, 24/7! Wil je spieren versterken, je conditie verbeteren, afvallen of gewoon veel plezier beleven? Dit kunnen we je allemaal bieden met de verschillende lessen die we aanbieden. Ons advies, doe gewoon alles eens mee en kijk wat jij leuk vind om te doen. Wil je een keer GRATIS meedoen met een van onze groepslessen of small group trainingen, meld je van te voren even bij ons aan.

 

Faciliteiten


Virtual Cycling
Volg Indoor Cycling lessen wanneer u dat wilt. Niet afhankelijk van een instructeur, maar gewoon digitaal de les volgen die u wilt.

Queenax
Train functioneel met Queenax. Doe verschillende oefeningen met verschillende apps en optionals.

Groepslessen


Hiit Training

HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING
INHOUD
Hoge intensiteit interval training of anders genaamd sprint interval training, is een training strategie welke is bedoeld om prestaties te verbeteren doormiddel van relatief korte training sessies. Ondanks er gebruik wordt gemaakt van relatief korte cardiovasculaire trainingen, heeft HIIT een zeer positieve invloed op de metabolisme en met name op de vetverbranding.Spinning

Het originele indoor Cycling concept van Madogg Athletics. Combineer fun, muziek en resultaat en kies voor indoor cycling met de meeste kwaliteit!Senior Bootcamp

Senior bootcampBuikspierkwartier

Train die buikspieren 15 minuten langClubJoy Power

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.


Anytime Fitness Venray

Julianasingel 5
5802AS  Venray

Nederland

tel.: 0478 200 000

merk fitness apparatuur: Precor met Preva

Type sportschool: ,