Fitness4you - Purmerend

Omschrijving

Fitness4you is een fitnesscentrum waar kwaliteit zeer belangrijk is. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat u er zich thuis voelt. Fitness4you heeft een professioneel en zeer betrokken team voor u klaar staan.

Heeft u vragen en/of aan- of opmerkingen dan horen we dat graag van u. Ook kunt u uw suggesties kwijt in onze ideeën bus op de balie. Wij proberen de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren en dat kan niet zonder uw inbreng.

AANDACHT, SFEER EN KWALITEIT

Persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit zijn erg belangrijk voor ons. Al onze medewerkers dragen hier aan bij: schone kleedkamers, een glimlach en een vriendelijk woord, en niet onbelangrijk, uitstekende sportlessen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en staan garant voor kwaliteit. Wij geloven in een gezonde leefstijl en dragen dit uit!

KOM LANGS IN ONZE SPORTSCHOOL IN PURMEREND

Kom gerust eens bij ons langs. Dan kunnen wij u adviseren over een passende activiteit en abonnement. U bent van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen en zo zelf de sfeer te proeven en kwaliteit te ervaren.

Zelfs voor professionele personal training kunt u terecht in ons fitness center in Purmerend. Met onze personal training krijgt u de een-op-een begeleiding die u nodig heeft om op optimale wijze uw doel te behalen.

Wij staan open voor veranderingen en we willen iets nieuws introduceren dat vrij uniek is in Purmerend, namelijk fitness voor jongeren. Jongeren mogen niet zonder toezicht sporten, vandaar wij voornemens zijn om een kleine groep jongeren vanaf 12 jaar wel deze mogelijkheid te bieden. Dit omdat sporten voor kinderen erg belangrijk is en er wel degelijk behoefte is aan een geschikt fitness programma waarbij men op eigen tempo en met een aangepaste training kan sporten in groepen van 2 tot 8 personen. Dus meld uw kind aan en bij genoeg animo zullen wij u berichten wanneer uw kind daadwerkelijk kan sporten onder begeleiding van een gediplomeerd trainer.

COMPLEET FITNESSCENTRUM IN PURMEREND

Ongeacht uw doel om ons fitnesscentrum te bezoeken – bijvoorbeeld voor de verbetering van uw conditie, sportprestaties, voor spieropbouw of het werken aan een gezond gewicht – Fitness4you heeft alles in huis om het beste uit u te halen. Dit doet u samen met een team van gekwalificeerde, ervaren trainers die uitgaan van uw persoonlijke situatie en wensen om zo een doeltreffend individueel trainingsschema voor u op te stellen.

Faciliteiten


Sauna voor dames en heren apart
Sauna voor dames en heren apart

Ruime Openingstijden
Zie de website

Yanga Sports water
Vul je abonnement aan met Yanga sports water. Verschillende smaken sportwater recht in je bidon.

Zonnebank
Kleur lekker bij onder onze zonnebank

Virtual Spinning
Volg virtuele spinninglessen wanneer u maar wilt

Personal Training
Personal training op afspraak en tegen betaling mogelijk

Gratis WiFi
Handig voor je telefoon, facebook of het streamen van muziek.

Parkeerplaats
Parkeerplaats, achter de koemarkt (ca 300mt.)

Groepslessen


Geen specifieke groepslessen

.


Fitness4you - Purmerend

Dubbele Buurt 16
1441CT  Purmerend

Nederland

tel.: 0299 406 769

merk fitness apparatuur: Precor met Preva

Type sportschool: ,