SportCity Amsterdam Wibautstraat

Omschrijving

Over SportCity Amsterdam Wibautstraat

Welkom bij SportCity Amsterdam Wibautstraat; een zeer ruime en goed uitgeruste health en fitnessclub waar u in een ongedwongen sfeer kunt werken aan uw gezondere leefstijl. Met een diversiteit aan faciliteiten, deskundige en gemotiveerde instructeurs, een breed aanbod aan groepslessen, sauna, stoombad, zonnebank en nog veel meer is er voor ieder wat wils!

Geschiedenis

SportCity Amsterdam Wibautstraat is sinds 2005 gevestigd in de voormalige Renault-garage aan de Wibautstraat. Naast SportCity zitten ook café-restaurant en club Dauphine, het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio in het gebouw gehuisvest. Het pand is zeer ruim opgezet, waardoor de fitnessruimte ruimtelijk en overzichtelijk is.

Bereikbaarheid

SportCity Amsterdam Wibautstraat is gelegen in het centrum van Amsterdam en ligt direct naast het station Amsterdam Amstel, waardoor de sportschool goed te bereiken is met de (brom)fiets of het openbaar vervoer. Onder SportCity bevindt zich een openbare parkeergarage (betaald parkeren), waardoor u eventueel ook met de auto kunt komen. De hoogte van de parkeergarage is 2,40m.

Aanbod

Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat is iedereen welkom; jong, oud, dik of dun. Met behulp van het Personal Fitplan helpen de enthousiaste instructeurs u met het beteren van uw gezondheid en het behalen van uw persoonlijke sportdoelen. Gegarandeerd resultaat! Wilt u liever vrij trainen, in groepsverband sporten of komt u alleen voor ontspanning, geen probleem! Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat heeft u een ruime keuze uit:

 • Fitness
 • Groepslessen
 • Sauna
 • Stoombad
 • Zonnebank
 • FunXtion

Bekijk het complete aanbod van SportCity

Groepslessen

Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat wordt veel aandacht besteedt aan het totale aanbod van groepslessen. Zo heeft u onder andere de keuze uit groepslessen van het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor u altijd gegarandeerd bent van kwalitatief hoog opgeleide instructeurs en de allernieuwste lessen. Hieronder een greep uit het lesaanbod bij SportCity Amsterdam Wibautstraat:

 • BodyPump
 • BodyBalance
 • Spinning
 • Zumba
 • Yoga
 • Bootcamp

 

Faciliteiten


Buikspiertraining
Elk uur geven we bij SportCity tien minuten buikspiertraining, dat voor iedereen makkelijk te volgen is. Tijdens deze buikspiertraining concentreren we ons op de reguliere spiergroepen en eindigen we met een rugtraining. Er is nog een bijkomend voordeel. Buikspieren kunt u moeilijker vermoeien dan andere spieren zodat u ze, in tegenstelling tot spieren waar u kans op spierpijn loopt, elke dag kunt trainen. Als u dit consequent volhoudt is uw platte buik binnen handbereik!

Ruime Horeca
Lekker bewegen, lekker ontspannen, lekker genieten en u thuis voelen. Dat is waar SportCity voor staat. Bij ons speelt het sociale aspect nou eenmaal een grote rol; inspanning en ontspanning moeten hand in hand gaan. Voor of na het sporten gezellig even een kopje thee met een krantje, het is de perfecte combinatie tussen gezond sporten en gezelligheid. Heeft u de beschikking over een mobieltje, iPad, laptop of draagbare spelcomputer die geschikt is voor draadloos internet? Dan kunt u ook gratis draadloos internetten in alle 19 SportCity-vestigingen.

Sauna
Heeft u zwaar gesport of gewoon een zware week achter dan rug? Dan heeft u het helemaal verdiend; een moment van ontspanning. Kom tot rust in onze spa- en saunafaciliteiten en laad u weer helemaal op voor de volgende dag. Ontspanning en inspanning gaan hand in hand bij SportCity!

Zonnebank
Bent u op zoek naar een lekker gezonde tint op uw gezicht en lichaam, maar laat het weer het niet toe? Kom dan gezellig zonnen bij SportCity en geniet van de welverdiende vitamine D. Ook het gebruik van onze zonnebank zit bij uw SportCity-lidmaatschap inbegrepen.

Circuittraining
Draai mee in verschillende circuits zoals het Fit en Fun circuit, het Steady circuit of de mini workouts.

Funxtion
Wilt u veel calorieën verbranden en werken aan uw kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen en 'core strenght'? Dan is FunXtion echt iets voor u! U beweegt in een kleine circuitgroepstraining en in slechts 30 minuten haalt u alles uit uw work-out. Met FunXtion wordt uw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!

Fysiotherapie
Heeft u lichamelijke begeleiding nodig, of heeft u last van blessures. Hier vindt u alles onder 1 dak.

Wi-Fi
Bij iedere SportCity kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi

Personal Coach
Behaal nog betere resultaten met een Personal Coach die u begeleidt en motiveert.

Groepslessen


BodyPump®

BodyPump®: allround barbell-workoutBodyBalance®

BodyBalance®: groepsles voor lichaam én geestRPM®

RPM®: trappen op krachtige muziekZumba

Zumba: swingende fitness en aerobic met hoge funfactorYoga

Yoga: innerlijke rust en een soepel lijfBootcamp

Bootcamp: binnen- of buitentraining met kracht- en cardio-oefeningen


SportCity Amsterdam Wibautstraat

Wibautstraat 224
1097DN  Amsterdam

Nederland

tel.: 020-46 55 666

merk fitness apparatuur: Technogym

Type sportschool: