Pellikaan Health and Racquet Club Goirle

Omschrijving

DÉ SPORTSCHOOL IN GOIRLE

97% beveelt Club Pellikaan aan met gemiddeld een 8,8.
Bekijk de reviews op klantenvertellen.nl

Club Pellikaan Goirle heeft alles onder één dak. In deze sfeervolle sportschool voel je je meteen thuis. En wil je gebruik maken van nóg meer faciliteiten? Dan kies je voor een combi-lidmaatschap met de club in Tilburg. Clubmanager Eugenie Curfs en haar team nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Faciliteiten


Tennis en Squash
Sla je graag een balletje? In Goirle kun je terecht op twee squashbanen, zes binnen tennisbanen en zeven buiten tennisbanen. De banen zijn exclusief te gebruiken door leden. Je kunt een baan reserveren bij de receptie. De banen zijn maximaal één dag tevoren vanaf 09.00 uur bespreekbaar en je kunt deze voor 60 minuten reserveren. Bovendien organiseren het hele jaar door gezellige tennisactiviteiten.

Kidsclub
Kinderen kunnen in Goirle lekker spelen in de kidsclub. Of ze doen mee met dansles, judoles, voetbal of jeugdfitness. Onze instructeurs doen er alles aan zodat zij de tijd van hun leven hebben. Een sportieve basis voor de rest van hun leven!

Wellness
Bij Club Pellikaan Goirle begeleiden we je volgens onze drie pijlers: beweging, voeding en ontspanning. Ontspanning is dan ook minstens zo belangrijk als inspanning. In Goirle vind je daarom een breed aanbod aan wellness. Van zwembad tot sauna, van massage tot zonnebank.

Zwemmen
Geniet na je training van pure ontspanning in het zwembad. Of maak er je training van en doe mee met aquarobics of trek baantjes in het 20-meter bad. Kun je nog niet zwemmen? Dan leer je dat van onze zweminstructeurs tijdens zwemles.

Medisch
Sporten is gezond, maar bepaalde klachten kunnen je sportplezier verminderen of zelfs wegnemen. In ons paramedisch centrum in Goirle werken we daarom samen met een team van medisch specialisten, zoals fysiotherapeuten en diëtisten.

Groepslessen


Yoga

Ben je altijd druk? Met werk, het gezin of met alle gedachten in je hoofd? Dan is yoga wellicht iets voor jou. Yoga zorgt voor innerlijke rust. Je komt op een bewustere manier in het leven te staan en je zit lekkerder in je vel, letterlijk en figuurlijk.BodyPump

BodyPump is al jaren één van onze populairste groepslessen. Het is krachttraining voor beginners. En laat je daarbij niet afschrikken door het woordje 'kracht': deze les is uitermate geschikt voor vrouwen. Wat natuurlijk niet betekent dat er geen mannen meedoen. Wil je afvallen en snel resultaat zien? Dan is dit de les voor jou!

Je verbrandt ongeveer 500 calorieën per les
Je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren
Spieren worden sterker en mooier gevormd
Je komt in vorm en zult kilo's afvallenPilates

Pilates is, samen met yoga, één van onze populairste Body & Mind lessen. Geestelijk en lichamelijk word je sterker, zonder jezelf helemaal in het zweet te werken. Met Pilates verbeter je je lichaamshouding. Je krijgt lange en slanke spieren. Doe regelmatig mee met een Pilates les en merk de voordelen:

Getrainde (buik)spieren
Spieren worden soepeler
Een betere houding
Minder rugklachten
Minder blessuresSpinning

Wil je heuvels beklimmen, sprintjes trekken of een stuk fietsen op een vlakke weg? Doe dan mee met spinning. Op de nieuwste hits word je uitgedaagd tot het uiterste te gaan op je spinningfiets. Na afloop van de les ben je geen meter vooruit gekomen, maar heb je wel vele calorieën verbrand! Spinning zorgt voor:

Getrainde spieren
Een verbeterde conditie
Een betere doorbloedingZumba

Gooi je graag de heupen los? Hou je van salsa? Dan is Zumba echt iets voor jou. Dans op de lekkerste latin muziek tijdens deze opzwepende groepsles. Het is zo leuk: je hebt niet eens door dat je aan het sporten bent!BodyBalance

Na een drukke dag kom je weer helemaal tot rust bij BodyBalance. Bouw flexibiliteit en kracht op, terwijl je werkt aan je innerlijke rust. Na afloop van de les ben je weer helemaal opgeladen.Hot Yoga

Yoga is hot! Zeker bij Club Pellikaan Amersfoort, Almere, Apeldoorn, Tilburg, Maastricht, Breda en Goirle. In de met infrarood verwarmde zaal lopen de temperaturen namelijk op tot maar liefst 40 graden. En dat is niet voor niets. Door de warmte haal je meer uit je lichaam dan ooit tevoren. Met deze les merk je snel effect:

Je verbrandt veel calorieën
Je concentratie gaat omhoog
Je voelt je meer ontspannen
Spieren worden soepeler
Blessures verminderenBoxing

Train mee op onze bokszakken en krijg een betere conditie en een strak & sterk lichaam. Boksen is een snelle en intensieve sport waarbij je traint voor een beter uithoudingsvermogen, meer kracht en snelheid.High 5

Wil jij je training next level brengen? Doe mee met High 5. Tijdens deze High Intensity Interval Training (HIIT) ga je tot het uiterste met kettlebells, box jumps en je eigen lichaamsgewicht. Je verbrandt 300 tot 600 calorieën per les. Door het Afterburn-effect blijf je tot uren na de training vet verbranden. De perfecte training als je wilt afvallen!


Pellikaan Health and Racquet Club Goirle

De Tolstaak 1
5051NX  Goirle

Nederland

tel.: 013-53 49 050

merk fitness apparatuur: O.a Precor / Official Spinner Bikes

Type sportschool: